Notice: Undefined index: seo_title in /home/id1145/domains/citydevelopment.nl/public_html/wp-content/themes/citydevelopment/inc/seo.php on line 81 Notice: Undefined index: seo_description in /home/id1145/domains/citydevelopment.nl/public_html/wp-content/themes/citydevelopment/inc/seo.php on line 83 Notice: Undefined index: seo_keywords in /home/id1145/domains/citydevelopment.nl/public_html/wp-content/themes/citydevelopment/inc/seo.php on line 85 CD studies » City Development

CD studies

Wij zetten onze kennis graag in bij marktpartijen. Onze praktische en soms onconventionele kijk op ontwikkelen heeft  al tot vele oplossingen geleid.

Voor organisaties als Humanitas, gemeentes en diverse woningbouw verenigingen hebben wij haalbaarheids-studies verricht. Vaak komen wij met een oplossing of inzicht waarmee een plan toch uitvoerbaar wordt.

Wij geven daar ook praktisch uitvoering aan door op risico mee te investeren. Door als risicodragend mede-ontwikkelaar betrokken te zijn, blijven de kosten laag en houden we de vaart erin. Dit is een goede oplossing voor marktpartijen die wel ontwikkelbehoefte hebben maar hun
“in house” ontwikkelbedrijf willen minimaliseren. Ook voor partijen met kansrijke grondposities zonder eigen ontwikkelteam blijkt het een aansprekende oplossing. Wij maken graag een afspraak.